Gumiabroncs

Gumiszerviz szolgáltatások a 17. kerületben

Új abroncsok
Üzletünkben szinte az összes gumiabroncs gyártó cég terméke megtalálható raktárról vagy 1-2 munkanapos beszerzéssel.

Az új autógumikat itt találja: https://autogumi17.hu/

Használt abroncsok
Üzletünkben lehetősége van arra, hogy jó minőségű, használt gumiabroncsot vásároljon az új abroncs árának a töredékéért.  Ezek az abroncsok az értékesítés előtt átvizsgálásra kerülnek.  Amennyiben olyan méretet keres, ami nálunk pillanatnyilag nincs raktáron, úgy egy munkanapon belül beszerezzük.  Ha Önnek feleslegessé vált használt abroncsa van, akkor nálunk lehetőség van rá, hogy beszámoljuk Önnek.

Defekt javítás
Amennyiben szög lyukat, defektet kapott, hozza el hozzánk sérült abroncsát, csúcs technikájú berendezéseinkkel, a legjobb minőségű javító anyagainkkal megjavítjuk Önnek.

Gumi szerelés
Csúcs technológiás szerelő gépünkkel szereljük össze kerekeit.  Alufelnire karcolás mentesen szereljük fel abroncsát, akár 22 colig is.  Látogasson el hozzánk a magas színvonalú szolgáltatásainkért.  Ha időpontra szeretne jönni, nálunk arra is lehetősége van. Hívja szervizünket időpont egyeztetésre.

Kerék kiegyensúlyozás  
A nem megfelelően kiegyensúlyozott kerék rengeteg problémát okozhat.  Abroncsai hamarabb, nem megfelelően kopnak. Megváltozik a gépkocsi menet viselkedése.  A futómű alkatrészek hamarabb elkopnak, eltörhetnek.  Ezt az egyszerűnek tűnő munkát csak olyan szervizben érdemes elvégeztetni, ahol a megfelelő berendezés és a megfelelő szakember is van.  A kerék kiegyensúlyozó gépeket fél évente az erre szakosodott, akkreditált cégekkel kalibráltatni, bevizsgálni kell. Műhelyünk évente kétszer végezteti el ezeket a vizsgálatokat.  Egy nyári-téli átszerelés előtt javasoljuk az összeszerelt kerekei kicentrírozását a felszerelés előtt.  Jöjjön el hozzánk, mi hibátlanul elvégezzük Önnek a kiegyensúlyozást.  Ha időpontra szeretne jönni, nálunk arra is lehetősége van. Hívja szervizünket időpont egyeztetésre.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is. Bővebben…