Autó és gumiszerviz

Szervizünk már több mint 10 éve az Önök szolgálatában. tovább...

Futóműállítás

Szervizünkben a legkorszerűbb 3D-s futóműállító géppel dolgozunk. tovább...

Fékjavítás

Fékbetét és féktárcsa csere a legjobb árakon. tovább...

Műszaki vizsga

Műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás. tovább...

Autóklíma töltés

Műhelyünkben nem csak töltünk, hanem tisztítunk és átvizsgálunk klíma rendszereket. tovább...

Alufelni javítás

Alufelni javítás, görgőzés egy napon belül. tovább...

Olajcsere

Üzletünkben motorolaj és szűrő is kapható! tovább...

Gyorsszerviz

Gyorsszerviz szolgáltatások. Átvizsgálás. tovább...

Gumiabroncsok

Új és használt gumik nagy választékban. tovább...

Időszakos szerviz

Vezérműszíj csere - olajcsere tovább...

 

Vásárlás előtti átvizsgálás

Használt autót vásárolna…

…de nem ért a műszaki dolgokhoz?
…de fél, hogy álomautóból rémálom lesz?
…de biztosra szeretne menni?

Márkafüggetlen szervizünk vállalja használt gépkocsik átvizsgálását, így Ön megalapozottabban tudja meghozni döntését!

Akciónk keretében, a 19.900 forintos átvizsgálási csomag csak 9.900 Ft!

Mit tartalmaz az átvizsgálás?

Fényezés rétegvastagság mérés
A festékvastagság méréssel könnyen megmondhatjuk, hogy az autón található elem még a gyári fényezéssel rendelkezik, vagy már volt korábban sérülve és emiatt újra színezve.
Hibakód olvasás
Gyári szintű hibakód olvasónkkal kiolvassuk a gépjárműben eltárolt hibakódokat, melyek alapján többet megtudhatunk a fennálló problémákról. Számtalanszor előfordulhat, hogy a gépjármű műszerfalán nem találunk hibára utaló üzenetet, világító ikont, azonban a kiolvasás során több eltárolódott hibára is fény derül.

Futóműellenőrzés géppel
Futómű beállító gépünk a legmodernebb, legkorszerűbb 3D technológián alapuló műszer, amely maximálisan igazodik a legmagasabb szintű gyártói elvárásokhoz.
A kerék-beállítási paraméterek alapvetően befolyásolják a jármű egyenes-, és ívmeneti tulajdonságait, a tapadási viszonyokat és a gumiabroncsok kopását.

Fékek ellenőrzése fékpaddal
A fékberendezésnek mindig kifogástalan műszaki állapotban kell lennie. A diagnosztikai vizsgálat során meg kell győződni a típusra vonatkozó névleges tulajdonságok meglétéről, illetve hibatünet esetén meg kell állapítani a konkrét hibát, a műszaki állapotromlás mértékét.
A fékek hatásfokát fékpadon ellenőrizzük. Az első kerekek közti fékerő különbség maximum 20% lehet. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a jobb első kerék 20%-kal jobban vagy kevésbé foghat a bal első keréknél.

Lengéscsillapító ellenőrzése géppel
Különös figyelmet kell fordítani a lengéscsillapítók állapotára, mivel ez az alkatrész biztosítja az autó és az út között a kapcsolatot. A lengéscsillapító segíti úton tartani az abroncsokat, segíti ezzel is a tapadást. A lengéscsillapítókat számítógépes ellenőrző padon vizsgáljuk. A pad leméri a tengelyterhelést, majd megrázza a gépkocsi futóművét függőleges irányba. A műszer kerekenként mozgatja és méri a csillapítás idejét és kitérésének mértékét, illetve, hogy rezonanciáknál a jármű súlyának hány százaléka marad az úton.

Hűtőfolyadék ellenőrzése
A hűtőfolyadék hűti a motort a megfelelő üzemi hőmérséklet fenntartása érdekében. Fontos figyelni rá, hogy megfelelő mennyiségű folyadékkal legyen feltöltve a tartály, illetve ne eresszen sehol a rendszer (ne folyjék el), valamint télen fagyálló folyadékkal legyen feltöltve.

Ablakmosó folyadék ellenőrzése
Autózás közben pillanatok alatt beszennyeződhez a szélvédő, melynek tisztításában az ablakmosó folyadék van segítségünkre. Ennek feltöltöttségét, valamint fagyállóságát ellenőrizzük.

Világítás ellenőrzése
Látni és látszódni. Fontos, hogy világításunk és kivilágítottságunk megfelelő legyen, ezért ellenőrizzük az első fényszóróktól a hátsó féklámpáig az összes világítást az autón.

Akkumulátor ellenőrzése
Mondhatni az akkumulátor az egyik legfontosabb elem az autóban, hiszen e nélkül az autót be sem tudnánk indítani. Emiatt kiemelten fontos az akkumulátor szakszerű ellenőrzése.

Hibakód olvasás
Autódiagnosztikai berendezéssel való olvasás és törlés

Olajszint ellenőrzése
Az olajcserék közötti időszakban érdemes rendszeresen ellenőrizni az olajszintet: ugyanis a motor alacsony olajszint mellett történő járatása erősebben igénybe veszi a motort és komolyan csökkentheti az olaj és a motor élettartamát.

Kérjen időpontot elérhetőségeink egyikén! ITT